Blog

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Rekenproblemen? Helpen helpt van groep 1 t/m 8!

  Effectief rekenonderwijs is geen sinecure. Er worden al jarenlang pogingen in het werk gesteld het rekenonderwijs te verbeteren, maar uit de PPON-gegevens blijkt telkenmale dat dit niet echt lukt.

  meer...
  0
 2. Differentiëren in de klas dat kan!

  Je leerlingen individueel naar hun beste niveau begeleiden zonder de groepsdynamiek uit het oog te verliezen. Dat moet de droom zijn van elke leerkracht, en zeker van de taalleerkracht. Graviant Learning maakt dit nu mogelijk voor het Engels taalonderwijs via een nieuwe, vooruitstrevende en alomvattende leermethode genaamd “STERK Engels!” meer...
  0
 3. Gamen op de computer? Geef mij maar een goed boek

  Het geschreven woord is van alle tijden. Geëvolueerd van kleitabletten tot veer en inkt tot de gedrukte boeken die we vandaag de dag kennen. Het bestuderen van deze eeuwenoude kunst begint al vroeg op school. Op het vmbo, havo en vwo worden allerlei literaire werken voorgeschoteld die niet altijd in de smaak vallen bij leerlingen. Sterker nog, in de leeftijdscategorie van 13 tot 19 jaar leest op wekelijkse basis maar 18 procent een boek. meer...
  0
 4. (Syn)Droom gerechten: een receptenboek met een verhaal

  Prader-Willi syndroom (PWS) is een zeldzame, aangeboren aandoening, veroorzaakt door een foutje in het DNA. Mensen met PWS kunnen onder andere een verstandelijke beperking, tekorten aan verschillende hormonen, een verminderde spiermassa, een verlaagd metabolisme en een onverzadigbare eetlust hebben. meer...
  0
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
To Top