Over Graviant

Over Graviant
Wij ...

Als Graviant educatieve uitgaven zijn al meer dan 35 jaar gespecialiseerd in het ontwikkelen en uitgeven van diverse leermiddelen. Wij lopen hierdoor al jaren voorop op het gebied van o.a. Adhd, Autisme, Dyslexie, Dyscalculie, Hoogbegaafdheid en Sociaal emotioneel welzijn, ontwikkeling en vaardigheden.

Onze boeken, methoden, spellen en software zijn zeer geschikt voor: BO, SBO, VO, VSO en passend onderwijs.

0
Titels online
0%
Terugkerende klanten
0
Abonnees Nieuwsbrief
 • Visie & Werkwijze …

  Leren vanuit de gedachte van het kind. Door onze jarenlange ervaring met de doelgroep en het nauw samenwerken met auteurs ontstaan de meest uiteenlopende producten. Mocht u mee voorop willen lopen met uw idee, ook wanneer de doelgroep niet groot is, neem dan gerust contact met ons op.

 • Visie en Werkwijze
 • Geschiedenis …

  Graviant educatieve uitgaven is als Uitgeverij Graviant opgericht in 1981. In die tijd werden er binnen het onderwijs kinderen wel getest , maar voor de uitvallers waren er geen trainingsmaterialen. Graviant heeft aan de wieg gestaan van de Remedial Teaching door het ontwikkelen o.a. van de methode “Help”. Deze methode werd gepresenteerd tijdens de NOT1985.

 • Geschiedenis
 • Ik wil mijn boek uitgeven …

  Altijd al een boek, spel, methode willen uitgeven? Prentenboek, (voor)leesboek of op wetenschappelijk gebied, Loop je al tijden met een idee of heb je al een manuscript geschreven, maar weet je niet hoe je dit kunt uitgeven? Ga dan naar ikwilmijnboekuitgeven.nl volg de stappen en wij helpen je verder.

 • Ik wil mijn boek uitgevenTo Top