Veilig betalen

Tijdens het beveiligd online orderverwerkingssysteem
 kun je de volgende betaalmethoden kiezen.

Nederland


iDEAL de ideale manier om veilig en snel te betalen.
 Betalen met iDEAL gaat via de vertrouwde omgeving van internetbankieren
 van je eigen bank (o.a. ing, abn/amro, rabobank, sns). 

Vooruit betalen (via je eigen bank) naar ING: NL08INGB 0001632580 (BIC: INGBNL2A) t.n.v. Graviant BV o.v.v. het ordernummer. Dit is om vertraging te voorkomen van je bestelling.Op rekening. Deze optie is uitsluitend voor bedrijven/scholen/instellingen/praktijken. Je ontvangt een factuur bij uw bestelling. Deze dient o.v.v. het factuurnummer te worden voldaan binnen 14 dagen na factuurdatum. Let op!!! Deze optie is NIET toegestaan voor particulieren.

België

Bancontact de ideale manier om veilig en snel te betalen. Kies je voor deze optie dan kom je in de online bankomgeving van Bancontact. Hier geef je  aan om je kaartgegevens in te vullen, of via de app te betalen.

Vooruit betalen (via je eigen bank) naar ING: NL08INGB 0001632580 (BIC: INGBNL2A) t.n.v. Graviant BV o.v.v. het ordernummer. Dit is om vertraging te voorkomen van je bestelling.

 

Op rekening. Deze optie is uitsluitend voor bedrijven/scholen/instellingen/praktijken. Je ontvangt een factuur bij uw bestelling. Deze dient o.v.v. het factuurnummer te worden voldaan binnen 14 dagen na factuurdatum. Let op!!! Deze optie is NIET toegestaan voor particulieren.

Overige landen

Graag eerst contact opnemen via e-mail (bestellen@graviant.nl) of telefonisch (+31 (0)314 345400) met Graviant.
 • BTW

  Alle genoemde prijzen zijn inclusief B.T.W. Op de factuur wordt deze gespecificeerd in 6% en/of 21%. Mocht je in aanmerking komen voor levering tegen het 0% tarief (Landen buiten Nederland, binnen EU) vul dan bij je gegevens je BTW-nummer in.
 • Ultieme databescherming

  Alle data die via iDEAL door Mollie wordt verwerkt (zowel de data van Graviant als die van jou), wordt gegarandeerd opgeslagen op Nederlandse servers. De servers staan in extreem beveiligde datacentra, onder toezicht van ons gespecialiseerde NOC-team.
 • Veilige internetbetalingen

  Mollie voldoet aan alle Richtsnoeren voor de veiligheid van internetbetalingen, opgesteld door de Europese Bankautoriteit. Ook krijgen ze permanent toezicht van De Nederlandsche Bank.
 • Klantenservice

  Mochten er om wat voor reden problemen zijn ontstaan tijden het betaalproces, neem dan contact met ons op via e-mail (educatief@graviant.nl) of telefonisch (+31 (0)314 345400).
Bancontact
To Top