Henk Logtenberg

Henk Logtenberg
Henk Logtenberg was reken-wiskunde docent bij Windesheim Educatief te Zwolle (afdeling OSO en Pabo) en is nu Senoir consultant bij CPS. Eind negentiger jaren werden drie keer achtereen drie verschillende leerlingen uit zijn groep 8 (regulier basisonderwijs) Nederlands Kampioen Hoofdrekenen. Naar aanleiding van deze successen heeft hij een aantal studiereizen naar de VS gemaakt, waar hij studie heeft gemaakt van het Spelenderwijs Hoofdrekenen. Aangestoken door deze ervaringen is hij zich gaan specialiseren in het ontwikkelen van rekenspelen. Geïnspireerd door z’n dagelijkse werkkring heeft hij samen met z’n vrouw en twee dochters het uitdagende tafel-oefenspel Mudipush ontwikkeld.
Desc

2 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. Mudipush

  Een innovatief oefenspel voor het stimuleren (Push) van het flexibel leren denken met de getallen van de vermenigvuldig- (Multiplication) en deeltafels (Division) van 2 tot en met 10.

  Lees verder
  Niet op voorraad
 2. Rekenflits around the world

  Een automatiserings en memoriseringsspel voor het optellen en aftrekken door de 10 en de tafels van vermenigvuldiging en delen van 1 tot en met 9.

  Lees verder
Desc

2 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
To Top