Magdalena van Eijsden

Magdalena van Eijsden
Mijn naam is Magdalena van Eijsden. Ik ben geboren in 1967. Ik ben gelukkig getrouwd en heb twee volwassen zonen. Met veel plezier woon ik al bijna 30 jaar in Rotterdam. Mijn passie is dingen creëren op allerlei verschillende vlakken. Schilderijen maken met voornamelijk acrylverf, meubels omtoveren tot kunststukjes, schrijven, tekenen, inrichten, etc. Als docent Kunst en Cultuur in het middelbaar onderwijs ontdekte ik dat pubers nog moeite hadden om vormen in hun leefwereld te onderscheiden en om te zetten in beeld. Zo ontstond het idee om kinderen op zo jong mogelijke leeftijd hiermee in aanraking te laten komen. Het boekje Familie Vorm is het resultaat. Ik hoop nog lang met veel plezier te blijven schrijven, schilderen en tekenen. Daarmee vooral lezers en kijkers blij te maken met mijn kunst. Lieve groet, Magdalena van Eijsden Lena-art.
Desc

1 product

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. Familie Vorm
  Familie Vorm
  Familie Vorm
  € 12,95
  Waardering:
  97%

  Ontdek en leer de vormen

  Lees verder
Desc

1 product

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
To Top