Concentratiescherm Thuis & school

Zowel visuele prikkels als geluidsprikkels worden weggenomen.
Uitermate geschikt voor (thuis)onderwijs, kinderen met ADHD, autisme of concentratieproblemen.

€ 144,00

Het scherm bestaat voor het grootste deel uit een hoogwaardig absorptiemateriaal vervaardigd uit gerecyclede kleding. Deze akoestische en brandvertragende kern is afgewerkt met een luxe stoffering die antibacterieel en eenvoudig schoon te maken is. Deze combinatie van zachte materialen zorgt ervoor dat het concentratiescherm licht van gewicht, makkelijk in gebruik en uiterst kindvriendelijk is. Door het toepassen van hoogwaardig absorptiemateriaal worden zowel bewegings- als geluidsprikkels bij de gebruiker weggenomen.

Binnen het (passend) Onderwijs
In het onderwijs wordt op verschillende manieren geprobeerd om de concentratie bij leerlingen te verbeteren. Met name voor leerlingen met een concentratiestoornis kan dit lastig zijn en zijn hulpmiddelen noodzakelijk. Met het ECOstiek concentratiescherm worden zowel visuele prikkels als geluidsprikkels weggenomen bij het kind. Dit concentratiescherm kan eenvoudig door de leerling zelf gebruikt worden en is uiterst kindvriendelijk.

Thuis of kantoor
Steeds meer gezinnen en bedrijven maken gebruik van het principe van het nieuwe werken. Hierbij wordt de openheid van de ruimte als middel ter bevordering van onderlinge communicatie gebruikt.

Toch is er ook een nadeel aan het nieuwe thuiswerken en flexwerkplekken. Snel afgeleide gezinsleden en medewerkers krijgen te maken met meer prikkels in de vorm van beweging en geluid. Doormiddel van het ECOstiek concentratiescherm kunnen deze prikkels wanneer gewenst worden weggenomen. Het akoestische concentratiescherm is eenvoudig op een bureau/eettafel te plaatsen en kan na afloop eenvoudig worden opgeruimt.


Kernemerken

- Geluidsabsorberend
- Licht gewicht
- Zachte en gerecyclede materialen
- Multi-toepasbaar
- Eenvoudig op te bergen
- Makkelijk handelbaar
- 6 kleuren
- Uitwasbaar
- Anti-bacterieel
- Brandvertragende vulling

Verkrijgbaar in twee verschillende afmetingen
70x35x50cm (bxdxh)
90x45x50cm (bxdxh) 

Gegevens
Publisher
Nee
Print Length
Nee
Taal
Nee
Leeftijd
Nee
Publicatie datum
Nee
Text Paper Stock
Nee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Concentratiescherm Thuis & school
Uw waardering
To Top