An Van Daele

An Van Daele
Ik ben An Van Daele, mama van drie kinderen en ik woon in het Waasland in België. Als leerkracht en zorgleerkracht geef ik les in het basisonderwijs. Daar ondersteun ik een goede samenwerking tussen leerlingen, ouders en school en help de kinderen om met het nodige zelfvertrouwen hun talenten te ontwikkelen. Mijn ervaring in figurentheater is daarbij een extra troef. Kinderen voelen de verbondenheid met mensen, natuur en dingen rondom ons. Daar kunnen wij als volwassenen nog heel wat van leren, al is het mijn overtuiging dat iedereen daar nog wel ergens een misschien verborgen plaatsje voor heeft. Met plezier werk ik mee aan verschillende educatieve uitgaven in België, zowel voor taal als voor muziek. De wondere kinderwereld blijft mij inspireren om geregeld verhalen te bedenken, te vertellen en zelfs te zingen. Door veel te lezen en door voor te lezen in de bibliotheek voel ik mij daar thuis. Verhalen brengen mensen van allerlei leeftijden bij elkaar en daar draag ik graag mijn steentje toe bij!
Desc

1 product

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. Mali
  Mali
  Mali
  € 13,95

  Mali is erg druk en heeft haast nooit tijd om rustig stil te zitten


  Lees verder
Desc

1 product

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
To Top