STERK Engels Fast ForWord

- online programma’s Reading Assistant & Fast ForWord
- online docentenportaal voor het monitoren van Reading Assistant & Fast ForWord

€ 763,00

Met behulp van de software maakt STERK Engels het leren van Engels een gevarieerde en plezierige uitdaging.

Omgaan met differentiatie

Uiteenlopende niveaus zijn vaak een lastige hobbel op het pad van een leraar. Het is hierbij dan ook noodzaak om doelen, instructies, leerstof en tempo aan te kunnen passen aan de behoeften van individuele leerlingen uit je klas. Dit wordt steeds lastiger gemaakt door klassen van 25 of meer dan 30 leerlingen. Om hier op een juiste manier mee om te gaan, kun je gebruik maken van digitale technologie. Deze online software in de vorm van een Reading Assistant geven een leraar de beschikking over goede voorwaarden voor de differentiatie van zijn of haar klas.

Licenties zijn voor een jaar.

Na login starten de leerlingen eerst met een instaptoets en het systeem zet hierna automatisch de juiste assignments klaar.

Reading Assistant is een bibliotheek bestaande uit meer dan 400 boeken corresponderend met ERK-niveau (pre) A1 tot en met C1. Het unieke aan Reading Assistant is de directe feedback die tijdens het hardop voorlezen wordt ontvangen zodra verbetering nodig is. Dit is te vergelijken met de manier waarop ouders of docenten dit doen tijdens individuele begeleiding, maar nu kan dit klassikaal gebeuren. Reading Assistant wordt gebruikt in de klas of thuis. Leerlingen werken op hun eigen niveau aan vergroten van hun woordenschat, luisteren, uitspraak en begrijpend lezen. Hun voortgang is voor de docenten makkelijk te volgen middels het docentenportaal.

Naast de assignment Reading Assistant bestaat Fast ForWord uit een serie games, waarmee leerlingen taalvaardigheden kunnen verbeteren en tegelijkertijd uitdaging vinden in de Engelse taal. Het programma is gebaseerd op neuro-linguistisch wetenschappelijk onderzoek. Fast ForWord zorgt voor een grotere concentratieboog, snellere informatieverwerking en een beter taalbegrip. Alle leerlingen in het basis- en voortgezet onderwijs die aan het werk gaan met dit programma kunnen hun uitdaging vinden. Dit komt door de verschillende niveaus die het programma rijk is. Verschillende leesstrategie n, grammatica regels, voorspellend lezen en technieken om het geheugen te trainen komen voorbij in de diverse uitdagende oefeningen.

Systeemeisen
Sterk Engels Software is een cloud-oplossing, locale installatie is niet nodig.
Inloggen via www.sterkengels.nl als student of docent.
Device: Laptop of desktop Systeem:* Windows/MAC OS Chromebook
Browser: Google Chrome Headset: USB
Device: iPad 4 / Air / Pro Systeem:* IOS 11.4 of hoger
Browser: Google Chrome Headset: Jack *Android wordt niet ondersteund.

Meer STERK Engels
STERK Engels Foundations Voor (speciaal) basisonderwijs
STERK Engels VMBO Ervaar de kracht van interactieve instructies en de mogelijkheden van effectieve werkvormen bij klassikaal werken, afgewisseld met gepersonaliseerd leren.
STERK Engels Basics Voor thuis individueel je Engels verbeteren. Licentie is voor 6 of 12 maanden.

Gegevens
ISBN
Nee
Auteur
Scientific Learning
Taal
Engels
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:STERK Engels Fast ForWord
Uw waardering
To Top