Rode Sokken

Een verhaal over de kracht van verbeelding.

€ 15,95

In het prentenboek Rode Sokken moet Fret naar de andere kant van het bos. Hij haalt bij de beste bakker een taart voor oma. Met de rode sokken van opa waant Fret zich een echte avonturier. Fret trotseert smalle paden, hoge heuvels en wervelende woestijnen. En dan helpt hij ook nog mevrouw Olifant, Eendagsvlieg en Aard Luiaard. Maar wat gebeurt er als de sokken ineens blijken afgerafeld?

Rode Sokken: een verhaal over de kracht van verbeelding.

Frets

Want zoals Albert Einstein al zei:
Logica brengt je van A naar B.
Verbeelding brengt je overal.

Wij zijn Frets!, een 3 koppig theatermuziekgezelschap.  

In de voorjaarsvakantie spelen we Rode Sokken de voorstelling en presenteren we het gelijknamige boek! 
Bekijk of we ook bij jou in de buurt spelen >> 

Frets! maakt muziektheatervoorstellingen... 
Hierbij richten we ons op basisschoolkinderen, maar ook voor andere gelegenheden zijn we te boeken! Onze voorstellingen kenmerken zich door het actief betrekken van het publiek: de kinderen. Wij geven "in het moment" ruimte aan initiatief en invloed van kinderen, zodat zij het gevoel krijgen dat de voorstelling alleen maar mét hen kan bestaan. En dat is ook zo! Hierdoor is geen voorstelling hetzelfde. 

Frets! is ook educatief... We begeleiden ook graag groepen (kinderen en volwassenen) in hun muziek-/theatervaardigheden. Dit kan betekenen dat wij lerarenteams gitaarcursus geven, dat wij een groep 8 musicalbegeleiding geven enz. Onze ervaring op de vloer komt hierbij zeker van pas! Maar Frets! is nog meer... Wat dacht u van een spetterende start van een groots festival? Een luchtig muzikaal intermezzo tijdens een zware studiedag, of een ludieke afsluiting van een enerverende meeting.Geen verzoek is ons te gek!

 

 

Gegevens
ISBN
9789491337710
Auteur
Frets!
Illustrator
Martijn Cornelissen
Pagina's
34
Taal
Nederlands
Leeftijd
4 - 10 jaar
Formaat
Hardcover 210x297mm
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Rode Sokken
Uw waardering
To Top