Leren vanuit de
gedachte van het kind

Graviant

www.graviant.nl
www.graviantlearning.com
www.graviantbooks.com

 

 Graviant Gebouw
Wij …
als Graviant educatieve uitgaven zijn al 35 jaar gespecialiseerd in het ontwikkelen en uitgeven van diverse leermiddelen. Wij lopen hierdoor al jaren voorop op het gebied van o.a. Adhd, Autisme, Dyslexie, Dyscalculie, Hoogbegaafdheid en Sociaal emotioneel welzijn, ontwikkeling en vaardigheden. Onze boeken/methoden zijn zeer geschikt voor passend onderwijs.Visie
Visie …
Leren vanuit de gedachte van het kind.


Werkwijze
Werkwijze …
Door onze jarenlange ervaring met de doelgroep en het nauw samenwerken met auteurs ontstaan de meest uiteenlopende producten. Mocht u mee voorop willen lopen met uw idee, ook wanneer de doelgroep niet groot is, neem dan gerust contact met ons op.
Geschiedenis
Geschiedenis …
Graviant educatieve uitgaven is als Uitgeverij Graviant opgericht in 1981. In die tijd werden er binnen het onderwijs kinderen wel getest , maar voor de uitvallers waren er geen trainingsmaterialen. Graviant heeft aan de wieg gestaan van de Remedial Teaching door het ontwikkelen o.a. van de methode “Help”. Deze methode werd gepresenteerd tijdens de NOT1985. 

Ik wil mijn boek uitgeven
Ik wil mijn boek uitgeven …
Altijd al een boek, spel, methode willen uitgeven? Prentenboek, (voor)leesboek of op wetenschappelijk gebied, Loop je al tijden met een idee of heb je al een manuscript geschreven, maar weet je niet hoe je dit kunt uitgeven? Ga dan naar ikwilmijnboekuitgeven.nl volg de stappen en wij helpen je verder.

 

 

 

 

Graviant LearningGraviant Learning. Reseller voor de BeNeLux van Reading Assistant en Fast ForWord. De cloud oplossing voor een doorlopende leerlijn van groep 1 tot eind voortgezet onderwijs (VVTO, TPO), met wereldwijd al meer dan 3.000.000 gebruikers. Reading Assistant is een unieke Engelstalige leesvaardigheid software met directe feedback. Fast Forword is software voor een sterke cognitieve Engelse taalvaardigheid.