O jee, ik eet

Waardering:
100% of 100

Eetboek voor kinderen met autisme

€ 24,95

Geur, kleur en textuur

Kinderen met autisme hebben behoefte aan duidelijkheid, ook aan tafel. Ze lusten voedsel vaak niet vanwege de geur, de kleur, de textuur en de smaak van het eten. Karen den Dekkers eetboek leert ouders om het eetgedrag van hun kind te verbeteren of te accepteren.

Het boek bevat verschillende handvaten, zoals het ophangen van een weekmenu in de keuken, het goed kijken naar de situatie waarin je kind eet en de stoplichtmethode. De lezer kan meteen aan de slag met de recepten voor gerechten die passen bij de gebruikelijke eetpatronen van selectieve eters.

Leer je hoe een lichaam werkt

Er is een hoofdstuk speciaal geschreven voor de kinderen zelf. Stap voor stap leer je hoe een lichaam werkt en waarom het voedsel nodig heeft. Tevens vind je visuele voorbeelden zodat kinderen inzicht krijgen in hun eetgedrag en hun eetgedrag veranderen. Bijvoorbeeld: Hoe voel ik of mijn maag vol zit? Of: Hoeveel drinken heb ik nodig per dag?

“inclusief 65 eenvoudig te bereiden recepten”

AutiLiefde

Op dit moment schrijft Karin een boek over seksualiteit/intimiteit en autisme. Het gaat niet over mensen met autisme, daar zijn er al zoveel van. Dit is voor volwassen autisten. Het boek legt uit hoe daten, verkering, seksualiteit, liefde en intimiteit werken. Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief wanneer dit boek gaat verschijnen.  Lees meer over de inhoud van dit boek op www.autiliefde.nl

Gegevens
ISBN
9789491337956
Auteur
Karen den Dekker
Illustrator
Nee
Pagina's
230
Taal
Nederlands
Leeftijd
alle leeftijden
Formaat
Softcover 170x240mm
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:O jee, ik eet
Uw waardering
To Top