Reading Assistant (Home)

Waardering:
100% of 100

Every reader deserves a listener

Verbeter je Engelse lees-, spreek- en taalvaardigheid individueel en gedifferentieerd

€ 199,00

Reading Assistant is een online programma met een bibliotheek bestaande uit meer dan 300 titels corresponderend met niveau (pre) A1 tot en met C2 dus geschikt vanaf 8 jaar (PO-VO). Het unieke aan Reading Assitant is de directe feedback die tijdens het hardop voorlezen wordt ontvangen zodra verbetering nodig is. Dit is te vergelijken met de manier waarop ouders of docenten dit doen tijdens individuele begeleiding, maar nu kan dit klassikaal gebeuren.

Reading Assistant kan op diverse manieren worden ingezet, zoals het leren lezen en begrijpen (op jonge leeftijd), extra verrijkingsmateriaal (hoog/meer begaafd), bijles ter voorbereiding voor toetsen of landelijk examen (Vmbo Mavo Havo Vwo)

Het programma heeft 3 verschillende stappen die doorlopen worden.
Stap 1; lezen evt. met ondersteuning, stap 2; hard op voorlezen, stap 3; begrijpend lezen. Na elke stap krijgt de leerling zijn eigen score te zien. Leerlingen hebben hierdoor steeds een goed beeld van hun eigen presteren.

Door eerst de instaptoets te maken werkt iedere leerling op zijn eigen niveau vanuit zijn eigen kwaliteiten. De directe positieve feedback die de leerling van de computer ontvangt maakt dit programma uniek. Leerlingen kunnen zonder drempel oefenen. Hierdoor verbeteren ze niet alleen hun vaardigheden, maar zocht het ook voor meer zelfvertrouwen.

Systeem eisen
Breedband internet verbinding
iPad 4 of iPad Air.( Apps via de App Store downloaden).

Mac of PC. Maak gebruik van de Google Chrome browser.
Headset met microfoon. (Individueel kun je op de iPad gebruikmaken van de bestaande microfoon)

Reading Assistant wereldwijd al meer dan 3 miljoen gebruikers in meer dan 50 landen. Reading Assistant is een evidence-based programma. Het is ontwikkeld met behulp van neurowetenschappelijk onderzoek dat de afgelopen 20 jaar heeft plaatsgevonden. Reading Assistant is continu in ontwikkeling door gebruikers ervaringen en wetenschappelijk onderzoek. Daarnaast worden elk jaar nieuwe titels toegevoegd aan de online bibliotheek.

Een individuele licentie is voor een jaar inclusief 1 headset

Wil je als docent/vakleerkracht/sectiehoofd/school
gebruik maken van dit unieke online programma lees dan hier meer info>>


Gegevens
ISBN
Nee
Auteur
Scientific Learning
Taal
Engels
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Reading Assistant (Home)
Uw waardering
To Top