Dit is autisme

Waardering:
100% of 100

van hersenwerking tot gedrag
Met wetenschappelijke onderbouwing van dr. Fabiënne Naber 

€ 33,00

Gedrag van iemand met autisme is voor de omgeving lang niet altijd te begrijpen. Dit boek geeft een compleet beeld van de acht storingen in het brein van mensen met autisme. Complexe materie die heel toegankelijk is uitgelegd. De kleurrijke afbeeldingen verhelderen de reis van informatie door het brein. Onderweg worden de gevolgen van de storingen steeds duidelijker. Daardoor weet jij precies wat degene met autisme nodig heeft, want met dit boek heb je niet alleen inzicht in de oorzaak, maar heb je ook een totaalaanpak in handen.

De kracht van dit boek ligt in de wisselwerking tussen de praktische ervaring van Geef me de 5 grondlegger Colette de Bruin en de wetenschappelijke kennis van neurobioloog en autisme expert dr. Fabiënne Naber. Hiermee kun jij mensen met autisme helpen zich te ontplooien op alle ontwikkelingsgebieden.

‘Dit is autisme’ van Colette de Bruin is de langverwachte opvolger van ‘Geef me de 5’ en ‘Auti-communicatie’. In ‘Dit is autisme’ wordt de praktische methodiek van Geef me de 5 wetenschappelijk onderbouwd door dr. Fabienne Naber. Geef me de 5 heeft voor alle herkenbare problemen bij autisme een praktische oplossing, want de Bruin en Faber weten waar de verstoring in het brein zich bevindt. Dit maakt ‘Dit is autisme’ dan ook uniek. Wie dit boek leest, zal door de herkenbare momenten en de bijbehorende wetenschappelijke onderbouwing dan ook vaak een ‘ah-ervaring’ hebben. Je krijgt hierdoor direct nieuwe inzichten in de omgang met iemand met autisme.

Colette de Bruin: 
“Mijn doel met ‘Dit is autisme!’ is dat iedereen in Nederland autisme begrijpt. Pas dan kunnen mensen met autisme zich begrepen voelen en dat is de basis in het leven die iedereen verdient”

Gegevens
ISBN
9789492593023
Auteur
Colette de Bruin
Illustrator
Lars van Schagen
Pagina's
248
Taal
Nederlands
Leeftijd
alle leeftijden
Formaat
Softcover 170x240mm
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dit is autisme
Uw waardering
To Top