Leren vanuit de
gedachte van het kind
Rolly & Skaty en de Voetbal Magie
  • Rolly & Skaty en de Voetbal Magie

Rolly & Skaty en de Voetbal Magie

Een prentenboek over samen avonturen beleven, vriendschap, doorzetten en van een gewone dag een bijzondere, magische dag maken. ‘Make your own magic!’

Volledige beschrijving
Auteur:Alexandra Ruijters

ISBN:9789492593016

Taal:Nederlands

Pagina's:52

€ 17,95

Rolly & Skaty hebben zin in een voetbalwedstrijdje. Het wordt een spannende wedstrijd, wie gaat er winnen de Skaters of de Woody’s? Er dreigt gevaar als er plotseling een grote hond komt aangerend. Wat nu?

Het boek spreekt jonge kinderen tot en met groep 4 aan. Het is op rijm geschreven. Dit is goed om het taalbewustzijn (het bewust worden van klanken) te ontwikkelen. Belangrijk als voorbereiding op het lezen en tijdens het leren lezen.

Rijmen is toveren met woorden. Ze leren losse klanken binnen een woord herkennen. Dit is extra leuk als het in een verhaal zit. Het is ook een goede oefening voor kinderen met dyslexie.

Het boek nodigt kinderen uit om zelf actief te zijn.

Achterin staan leuke extra’s zoals een vriendenboekje van de hoofdpersonen en een mooi blad voor het kind zelf, voetbalspelletjes met poppetjes om zelf te maken en een cool recept om na afloop van het sporten lekker op te drinken. De afbeeldingen zijn kleurrijk, lief, schattig, sfeervol en stoer. Ze bevatten veel leuke extraatjes om naar te kijken. Ze zijn niet druk maar vullen de tekst aan.
 

Thema’s
avontuur, spelen, sporten, voetbal, oplossingen zoeken, helpen, vriendschap, humor, dieren, natuur, zomer/lente, voedsel, taal, tellen, slapen, wonen.

 

Klik hier>> om mijn site te bekijken 

Hardcover
297x210mm 

 

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Rolly & Skaty en de Voetbal Magie

Hoe waardeert u dit product? *

1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren