Auti-communicatie Geef me de 5

Brug tussen mensen met en zonder autisme.
(het vervolg op ‘Geef me de 5’)

€ 39,00

Het boek
Auti-communicatie is communicatie die is afgestemd op de specifieke manier waaropmensen met een Autisme Spectrum Stoornis (ASS) informatie verwerken en communiceren.

Als wezenlijk onderdeel van de methode ‘Geef me de 5’ heeft Auti-communicatie zich deafgelopen tien jaar bewezen als brug tussen mensen met en zonder ASS. Door het gebruik van Auti-communicatie ontstaat er begrip en respect en daarmee positief contact. Op basis daarvan kan ontwikkeling plaatsvinden. In dit boek wordt door middel van praktische aanwijzingen stap voor stap uitgelegd hoe de Auti-communicatie in zijn werk gaat. De talloze praktijkvoorbeelden die de uitleg ondersteunen spreken voor zichzelf: Auti-communicatie is niet alleen voor, maar ook samen met mensen met ASS ontwikkeld. Het is een heel praktisch boek, dat iedereen in staat stelt zich de Auti-communicatie eigen te maken. De Auti-communicatie is uitstekend geschikt en toepasbaar voor elke leeftijd en intelligentie, voor iedereen met autisme en voor iedereen die duidelijkheid nodig heeft.

De schrijfster
Colette de Bruin heeft jarenlange ervaring in het werken met mensen met autisme en hun naasten, in gezinnen, het onderwijs, de psychiatrie en de verstandelijk gehandicaptenzorg. Vanuit haar eigen bedrijf ‘Geef me de 5’geeft zij o.a. cursussen in de Auti-communicatie en de methodiek Geef me de 5. Dit boek is beslist een aanrader voor iedereen die werkt in het onderwijs, de zorg of psychiatrie, en beslist ook voor ouders en de ervaringsdeskundigen zelf.

Gegevens
ISBN
9789075129991
Auteur
Colette de Bruin
Illustrator
Nee
Pagina's
320
Taal
Nederlands
Leeftijd
alle leeftijden
Formaat
Hardcover 170x240mm
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Auti-communicatie Geef me de 5
Uw waardering
To Top